Knuffelfarms = dierenmishandeling. Bezoek geen knuffelfarms!

SPOTS bestaat 20 jaar!

Stampersgat, 17 maart

Zaterdag 16 maart 2024, is het precies 20 jaar geleden dat Simone de statuten bij de notaris ondertekende. De oprichting van SPOTS was een feit. SPOTS is nu dus 20 jaar oud (of jong) en uiteraard gaan we hier bij stilstaan!

Later dit jaar gaan we, samen met geïnteresseerde donateurs, adoptie ouders, sponsoren en andere betrokkenen,  een feestje vieren. Waarop we uiteraard terugblikken maar ook vooruit kijken. Hierover zullen wij nog een mail sturen.

Via onze socials en website, gaan we terugblikken. Wat is er de afgelopen jaren gebeurd? Simone zal dit jaar een aantal blogs schrijven en posts plaatsen op onze social media kanalen, waarin ze belangrijke momenten beschrijft. In de eerste terugblik, die hier te vinden is, beschrijft ze hoe ze gekomen is tot de oprichting van SPOTS. Voor de meeste van jullie kan dit geen verrassing zijn; de cheeta heeft ten grondslag gelegen aan SPOTS. En dit dier zal voor altijd in ons hart verankerd zijn.

Zoals Simone in haar blog omschrijft;

“De cheeta is zich hiervan totaal niet bewust maar zij heeft mijn leven op zijn kop gezet. Het was een lange weg en dat is het nog steeds. SPOTS vertroebelt met regelmaat mijn privé leven simpelweg omdat het geen werk is; SPOTS is mijn passie.

Werken vanuit je hart is het mooiste dat er is; tegelijkertijd maakt het enorm kwetsbaar. Maar ik weet ook: ik zou het niet anders willen. Als ik mijn leven dan toch ergens voor in het teken moet stellen, dan het liefst voor de mooiste dieren op de wereld”.


Iedereen die op welke manier dan ook, betrokken is geweest bij 20 jaar SPOTS; dank. Zonder jullie waren we niet gekomen waar we nu zijn.