Knuffelfarms = dierenmishandeling. Bezoek geen knuffelfarms!

Publicaties over Canned Hunting

Hier vindt u interessante artikelen en filmpjes over Canned Hunting.

Zoals gezegd ligt er een nauwe link tussen knuffelfarms en Canned Hunting. Een jager die betaalt voor een 'canned hunt' wil zeker weten dat hij met een trophee thuis komt. Daarom zijn dieren die ooit knuffelwelp zijn geweest, zo geschikt voor deze specifieke jachtindustrie. Zij kennen vaak geen angst voor mensen en zijn dus gemakkelijk te benaderen.

Lancering nieuwe website lionpetting.com
In maart 2019 lanceerde SPOTS ism CACH Germany en Chelui4lions de site lionpetting.com. Op deze site is in diverse talen informatie te vinden over de fokindustrie van leeuwen. Op die manier hopen we nog meer mensen te bereiken in voorlichting in hun eigen taal.

Meer informatie is ook te vinden op de website van de organisatie Campaign Against Canned Hunting (CACH), een door SPOTS ondersteund project. Ook op de website van de organisatie Blood Lions is veel informatie over dit onderwerp te vinden. 

Daarnaast kunt u op onze YouTube pagina diverse filmpjes vinden over onder andere Canned Hunting. Onderstaand hebben we er een aantal voor u uitgelicht. 

Deel deze pagina